Storchenwiege

Storchenwiege

Informatie

Deze comfortabele draagzak voor baby en kind is gemaakt van Storchenwiege® sling stof

Baby im BabyCarrierThe balk tussen de benen van uw kind kan continu worden aangepast aan elke breedte , de aanpassing daarvan aan de baby perfect past. Dit betekent dat het altijd in de anatomisch correcte gespreide " kikker " positie . Haar rug en heupen kan gezond ontwikkelen.

Van pasgeborenen tot peuters
Met de Storchenwiege® draagdoek kunt u comfortabel dragen van uw kind vanaf de geboorte ( ongeveer 3 kg ) tot ongeveer 3 jaar ( of ongeveer 15 kg ) buik aan buik en op je rug .

De Storchenwiege® draagdoek is gemaakt van 100 % katoen met de Storchenwiege® sling stof , die een diagonaal elastisch weefsel heeft en heeft de tand des vele jaren stond . Aangezien er geen opvulling in het achterste gedeelte , het ideale brengen de ondersteunende werking van de diagonaal elastisch geweven Storchenwiege® stof.

De bar in de benen omgeving van het kind kan worden verbreed , zodat het kind , ongeacht de leeftijd , neemt altijd de anatomisch correcte , gespreid " kikker " positie die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge heupen .
Het comfort van de Storchenwiege® draagdoek wordt afgerond met een geïntegreerde hoofdsteun en een capuchon . Het achterste gedeelte kan ook worden verlengd . Het is nog comfortabeler dankzij de gevoerde schouderbanden en een riem die ook gewatteerd en verstelbaar , met een uitbraak gesp dragen .

De Storchenwiege® draagdoek perfect combineert de voordelen van onze stroppen met die van een zeer comfortabele draagzak . De Storchenwiege® draagdoek kan worden geschoven op in een mum van tijd : vanaf het begin , zal u en uw baby nauw verbonden voelen , veilig en gezond !

 
Storchenwiege Babycarrier Graphit (model 2015)
Storchenwiege Babycarrier Graphit (model 2015)
InStock
€ 109.00 nu € 69.00
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN