Over mij - BabyWearingDaddy

Over mij

Ik ben Jeroen Krol en woon in Capelle aan den IJssel met mijn vrouw en zoontje.BabyWearingDaddyVrij snel na zijn geboorte zijn we begonnen met dragen. Nou ja ... we? Mijn vrouw droeg hem al snel in draagdoeken en een draagzak. Mij leek het in het begin te ingewikkeld, vooral het knopen van een draagdoek, maar na een eerste poging met een draagzak was ik meteen om. 
Het voelde erg fijn om onze kleine man zo dicht bij me te hebben en het bleek ook veel praktische voordelen te hebben. Al snel werd de draagzak onmisbaar als ik boodschappen ging doen, wat huishoudelijke klussen uitvoerde of er even lekker opuit ging met onze zoon.

Onze zoon vond (en vindt) het heerlijk om zo dicht bij papa of mama te zitten. Nu is onze kleine man inmiddels een peuter en ik draag hem nog regelmatig met veel plezier in een peuterdrager. 

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme voor en kennis over het ergonomisch dragen van je kindje kan overdragen en dat jij en je kindje straks ook samen kunnen genieten van het dragen!

Groeten,

Jeroen Krol
Babywearingdaddy
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN