Isara

IsaraDeze drager komt uit Roemenië en Monica Olariu is de drijvende kracht achter deze drager. Ze had voor haar zoontje diverse dragers geprobeerd, maar was steeds niet volledig tevreden. Een zoektocht naar de "perfecte" drager was begonnen.

Uiteindelijk kreeg zij bij de "School of Babywearing" in Londen een ingeving. Tijdens de uitleg over de mei tais en wrap tais vroeg ze zich af waarom de toen bestaande SSC's niet de afstelmogelijkheden hadden van mei tais. Eenmaal terug in Roemenie ging ze meteen met het idee aan de gang. Om nog meer kennis te vergaren nam ze ook deel aan de gevorderden Cursus van "Die Trageschule Dresden" En uiteindelijk resulteerde haar zoektocht in een nieuwe drager genaamd ISARA. Isara betekent "dicht bij je" in het filipijns en de naam licht lekker in het gehoor. Precies waar Monica naar op zoek was.

Inmiddels is de Isara draagzak als "goed voor de heupen" geregistreerd bij "The International Hip Dysplasia Institute" en voldoet ze aan de veiligheidsnormen in Europa en de Verenigde staten.
(EU: EN 13209:2-2014 / VS: ASTM 2236 - 14.)

Voor de Isara draagzak wordt voornamelijk gebruik gemaakt van biologisch katoen. De draagzak voelt vanaf het begin heerlijk zacht aan en is zeer goed afstelbaar.


 

 
ISARA galaxy standard Limoen Groen
ISARA galaxy standard Limoen Groen
InStock
€ 139.00 nu € 97.95
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN