Storchenwiege

Storchenwiege

Informatie

Deze comfortabele draagzak voor baby en kind is gemaakt van Storchenwiege® sling stof

Baby im BabyCarrierThe balk tussen de benen van uw kind kan continu worden aangepast aan elke breedte , de aanpassing daarvan aan de baby perfect past. Dit betekent dat het altijd in de anatomisch correcte gespreide " kikker " positie . Haar rug en heupen kan gezond ontwikkelen.

Van pasgeborenen tot peuters
Met de Storchenwiege® draagdoek kunt u comfortabel dragen van uw kind vanaf de geboorte ( ongeveer 3 kg ) tot ongeveer 3 jaar ( of ongeveer 15 kg ) buik aan buik en op je rug .

De Storchenwiege® draagdoek is gemaakt van 100 % katoen met de Storchenwiege® sling stof , die een diagonaal elastisch weefsel heeft en heeft de tand des vele jaren stond . Aangezien er geen opvulling in het achterste gedeelte , het ideale brengen de ondersteunende werking van de diagonaal elastisch geweven Storchenwiege® stof.

De bar in de benen omgeving van het kind kan worden verbreed , zodat het kind , ongeacht de leeftijd , neemt altijd de anatomisch correcte , gespreid " kikker " positie die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge heupen .
Het comfort van de Storchenwiege® draagdoek wordt afgerond met een geïntegreerde hoofdsteun en een capuchon . Het achterste gedeelte kan ook worden verlengd . Het is nog comfortabeler dankzij de gevoerde schouderbanden en een riem die ook gewatteerd en verstelbaar , met een uitbraak gesp dragen .

De Storchenwiege® draagdoek perfect combineert de voordelen van onze stroppen met die van een zeer comfortabele draagzak . De Storchenwiege® draagdoek kan worden geschoven op in een mum van tijd : vanaf het begin , zal u en uw baby nauw verbonden voelen , veilig en gezond !

 
Storchenwiege Babycarrier Graphit
InStock
75.00
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN